𝐁𝐫𝐚𝐝 𝐏𝐢𝐭𝐭 probleme me alkolin .


Ne darken zyretare ne restorantin “Cipriani” Brad falenderoi mikun e tij dhe aktorin Bradley Cooper.
“Faleminderit Bradley. Bradley sapo e vuri të bijnë në gjumë, nxitoi të vinte në këtë mbledhje. Duhet të theksoj se sot jam një njeri shumë më i matur dhe kjo vetëm për shkak të tij. Ai është një mik dhe një shpirt njeriu. Ju dua dhe ju falënderoj përsëri”, tha Brad.
Aktori foli pa doreza për varësinë me alkolin, nga e cila është shkëputur prej një viti e gjysëm. Ai pranoi se alkoli ishte edhe nje nga arsyet qe martesa e tij me Angeline Jolie nuk kishte funksionuar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button