19 Keshilla per nje martese te lumtur

19 keshilla per nje martese te lumtur.1.I thoni njëri-tjetrit se e doni.2.Asnjëherë mos u hidhëroni në të njëjtën kohë.3.Nëse e keni patjetër të kritikoni, bëjeni atë me dashuri.4.Asnjëherë mos i përmendni gabimet e vjetra.5.Asnjëherë mos shkoni të fleni pa zgjidhur problemin.6.Më mirë të leni krejt dynjallëkun se sa njëri-tjetrin..7.Dijeni se pas çdo bashkëshorti të suksesshëm qëndron partneri i tij i stërlodhur.9.Dijeni se për grindje duhen dy vetë.

9.Kur të gaboni, pranojeni gabimin.10.Së paku njëherë në ditë i thoni partnerit diçka të mirë apo i bëni ndonjë kompliment.11.Mos shkoni në krevat më vonë se dhjetë minuta pas partnerit tuaj.12.Dëgjojeni kur partneri juaj flet.13.Mbajeni mend se shoku juaj bashkëshortor është më i rëndësishëm se televizori, lojrat, videot etj.14.Vini re kostumin e ri apo frizurën e re të partnerit tuaj.15.Mbani mend përvjetoret.

16.Falënderoni partnerin tuaj për dhuratat që ua bën apo për mundin që jep për ju.17.Kush çohet i fundit, rregullon krevatin.18.Vini re kur shoku juaj bashkëshortor është i lodhur dhe bëni diçka në lidhje me këtë gjë.19.Asnjëherë mos e dorëzoni partnerin tuaj, as mos e kritikoni publikisht.Marrë nga libri “Fshehtësia e një martese të lumtur”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button