FEMRAT që duhet t’i vendosin gishtin kokës !

Shkruan:👇

     Psikologia👇

          Antonela Rama👇

Po shkruaj për diçka ndryshe nga herët e tjera,që secila prej nesh është përballur ose do përballet (për fat të keq) çdo ditë .
Sot në një prej linjave të tranportit urban (pa e përmend specifikisht) ,ngjit pranë meje kisha 3 vajza dhe përballë dy vajza të tjera,ku vajzat ngjit me mua komentonin pa të keq fare,në mënyrë arrogante dhe bullizonin 2 vajzat përballë ,duke nën-qeshur se sa e shëndoshë mund të dukej njëra prej tyre dhe sa e dobët dukej tjera. Bullizmi mes femrave! Kulmi!
Rregulloni marrdhëniet njerëzore në fillim se nuk e ka askush fajin se si JU silleni në mënyrë të pahijshme,por shikoni se si funksionojnë gjërat në jetën tuaj.
Rasti në fjalë është si jehonë për rastet e tjera dhe bullizmin që është shumë i hapur në ambjentet e vendit tonë .
Shohim kudo çdo ditë të tilla veprime,të tilla lëndime,të tilla dyshime për veten, të tilla përfshirje në punët e të tjerëve,të tilla padrejtësi ,të tilla mos-përputhje vetëm e vetëm që disa femra nuk kam asnjë gr mend.
Edukoni veten përpara se të merrni zhgënjimin e radhës nesër .
Në këtë jetë gjithsecili është i lirë të vishet si të dojë dhe të duket si të këtë qejf, JU NUK JENI ASKUSH TË KOMENTONI JETEN që nuk iu takon.
Qëndroni larg femrave apo meshkujve të tillë sepse do ndiheni më mirë .
Bullizmi-t duhet t’i themi STOP !

A.Rama

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button