59 shqiptarë të kthyer nga Greqia e Maqedonia karantinohen në hotel në Pogradec, bashkia ushqim falas (VIDEO)

59 shqiptarë janë karantinuar në një hotel në qytetin e Pogradecit. Ata kanë hyrë në Shqipëri nga pikat e kalimit kufitar të Qafë Thanës dhe Kapshticës. Bashkia Pogradec ka marrë përsipër furnizimin për 3 vakte për të gjithë shtetasit shqiptarë që janë akomoduar në hotel për 14 ditë.

Furnizimi me ushqime është bërë në bashkëpunim edhe me biznese në Pogradec. Ndërkohë punonjësit e bashkisë do organizohen edhe për servirjen e vakteve ushqimore. Në varësi të gjendjes ekonomike të emigranteve shqiptarë, pas verifikimeve bashkia do të marrë përsipër pjesërisht për një pjesë të tyre edhe pagesën e qëndrimit në hotel.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close