Aktoret: Koronavirus do te mundim!

“Korona,mbi ty patjetër do të fitojmë”, është një poezi e krijuar këto ditë nga at Spiro Katundi.

Në karantinë, në shtëpitë e tyre, atë e interpretojnë aktorët: Mjeshtëri i madh Dhimitër Orgocka, Mario Çaçi, Marjana Shkurti dhe Festim Tomorri. E ndjekim!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button