Aktori Myzafer Zifla (1962)

Myzafer Zifla  lindi në Tepelenë më 5 dhjetor 1962. Ai është aktor shqiptar teatri dhe filmi. Zifla përfundoi studimet e larta në Akademinë e Arteve, në vitet 1981-1985. Ai është pjesë e trupës artistike të Teatrit Kombëtar.

Një aktor me mjaft eksperiencë, Myzafer Zifla ka interpretuar në shfaqje si: “Vizita e damës plakë”, “Babai”, “Gjashtë personazhe kërkojnë autor”, “Kthimi në shtëpi”, “Ditari i Ana Frank”, “Gusht: Portret familjar”, “Xhelatët” “Galaksia (skena nga një ekzekutim)”. Ai, gjithashtu, ka pasur role në filma si: “Gurët e shtëpisë time”, “Shpresa”, “Ismail”, Serveti te “Gjoleka, i biri Abazit”,  Mentori te “Amanet”, Fuati te “Mirupafshim”, Bekimi te “Maja”.

Burimi Teatri Kombëtar

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button