AktualitetRama: Maska e detyrueshme kudo nga java e ardhshme

Kryeministri Edi Rama, në konferencë për mediat lidhur me masat anti-Covid tha se maska do të jetë e detyrueshme kudo

“Maska nuk ka qenë as këtu dhe as në shumë vende, e detyrueshme jashtë. Nuk është konsideruar as e domosdoshme nga ekspertët ndërkombëtare dhe sic e dini është një temë që diskutohet cdo ditë , por nga java e ardshme do të jetë e detyrueshme kudo, përveç shtëpisë, barit apo restorantit, ku je ulur. Maskat do të jetë e detyrueshme, dhe masa ndëshkimore do të zbatohet për të gjithë te fatura e dritave, Mos ketë asnjë asnjë iluzion se do mund t’i shmanget gjobës.”, tha Rama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button