Ambasadorët e BE-së shtyjnë diskutimin për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Presidenca gjermane po tenton sërish të shënojë progres me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë brenda dhjetorit.

 

Sot ka pasur sërish tentativa nga presidenca gjermane për të arritur një kompromis lidhur me aprovimin e kuadrit negociues për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

Kjo reflektohet nga kthimi i kuadrit negociues me të dyja vendet në axhendën e ambasadorëve të Bashkimit Europian.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com