Ana e Për’Puthen na përlot me deklaratën lidhur me Arjonin

Ish-konkurrentja e Për’Puthen, Ana Lleshi ka qenë e ftuar ditën e djeshme në “Trotuar”, ku tregoi disa detaje të jetës së saj që nuk i dinim.

Ajo u shpreh shumë e fyer në lidhje me veprimin e Arjonit, ku theksoi se është në proces gjy qësor. Në lidhje me pyetjen se si do të reagonte nëse do të ndihej e nga c muar sek sualisht ajo tha se do të dilte e parrulla duke e treguar atë që mund t’i ndodhte.

“Unë jam ndjerë e fyer shumë keq, ashtu si çdo femër. Nëse do të ndodhte që të më n gac monin sek sualisht do të dilja me parulla se më ndodhi kjo gjë dhe pikë. Po të hedh unë gurin e parë do ta bënin dhe shumë pas meje. Unë jam në një proces gjyq ësor dhe s’më lejohet fare të flas për këtë temë”, tha Ana.

Twerk dhe lëvizje provokuese/ Vajza që kërkon t - Syri | Lajmi i fundit

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button