Aplikacioni më trend i momentit – TikTok arrin 2 miliardë shkarkime në gjithë botën

TikTok, aplikacioni i videove po lulëzon gjatë pandemisë globale, dhe sot, platforma e të dhënave Sensor Tower raportoi se platforma e rrjetit sociale është shkarkuar më shumë se 2 miliardë herë në gjithë botën. Është shkarkuar 315 milion herë vetëm gjatë tremujorit të fundit në App Store dhe Google Play së bashku.

Sipas Sensor Tower, India, Kina dhe SHBA-ja janë vendet me më shumë shkarkime të aplikacionit. Është madje një shaka në TikTok që mijëvjeçarët më në fund po bashkohen në platformë për shkak të distancës sociale nga pandemia.

Ndërsa njerëzit kanë më shumë kohë dhe janë mërzitur në shtëpi, rrjetet sociale po përjetojnë rritje, pavarësisht se reklamuesit shtrëngojnë buxhetet e tyre. Snapchat rriti bazën e tij të përditshme të përdoruesve me 11 milion njerëz këtë tremujor, sipas publikimit të saj të fitimeve, dhe konkurrenti i saj Marco Polo gjithashtu përjetoi një rritje masive, me rreth 745 përqind të regjistrimeve vetëm gjatë javës së 30 Marsit. Vetëm TikTok ka publikuar numrat e shkarkimeve dhe përdoruesit, por vihet re që të gjithë rrjetet sociale kanë pasur një rritje të përdoruesve. (the verge)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button