Asambleja e PS-së Pogradec/ Gjylameti: Përkthejmë në punë besimin e dhënë nga qytetarët e Pogradecit

Asambleja e PS-së Pogradec/ Gjylameti: Përkthejmë në punë besimin e dhënë nga qytetarët e Pogradecit

Deputetja Blerina Gjylameti ka zhvilluar një mbledhje me asamblenë e Partise Socialiste Pogradec me fokus prioritetet e vendosura nga mbledhja e Asamblesë Kombëtare.

“Ritheksuam prioritetet e vendosura nga mbledhja e Asamblesë Kombëtare, duke specifikuar nevojën e madhe për të përkthyer në punë e përkushtim besimin e dhënë nga qytetarët e *Pogradecit* 🙏🏻 dhe rëndësinë për një përmirësim të vazhdueshëm të familjes sonë socialiste në të gjitha nivelet.” -tha Gjylameti

Gati për Shqipërinë 🇦🇱 #SkaKohëPërPushim 🏃🏻‍♀️🏃

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button