Avdullah Hoti: Marr bukë me vete në kryeministri për këtë arsye

Avdullah Hoti: Marr bukë me vete në kryeministri për këtë arsye

Kryeministri kosovar Avdullah Hoti ka pranuar se e merr bukën me vete gjatë punës në kryeministri.
Në emisionin “Oksigjen” ai tha se arsyeja pse e merr bukën me vete në punë është sepse jeta e tij i ka shkuar si student.
“Po e marrë bukën me vete. Ndoshta sepse krejt jeta më ka shkuar si student disi”, është shprehur Hoti.
Zëvendësi i tij Driton Selmanaj ditë më parë tha se kryeministri i Kosovës nuk e harxhon buxhetin e Kosovës, madje ai edhe bukën e merr nga shtëpia.
“Ne e kemi një kryeministër i cili bukën e merr me vete nga shtëpia.
Kryesisht merr sandviqa me bukë të zezë dhe e han në zyre. Bile nganjëherë më thotë zëvendës a po do ti?”, tha disa ditë më parë Selmanaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button