Bashkia Pogradec në kryer të detyrës.

Bashkia e Pogradecit bën me dije se ka vijuar me dezinfektimin e rrugëve, bulevardeve, shesheve, tregut etj. Për ti ofruar qytetin një higjenë të pastër për faktin se qytetit të Pogradecit nga dita e hënë i hiqen masat e rrepta nga shteti. Bashkia fton qytetarët që të vazhdojnë të respektojnë distancën dhe shmangien e kontakteve. Më poshtë njoftimi zyrat nga Bashkia Pogradec.

P💚OGRADECI

Vijojmë me dezinfektinet e rrugëve, bulevardeve, shesheve, tregut etj. Nga e hëna me heqjen masave të rrepta për qytetin tonë duhet që kemi ambjente higjenike, ndërsa detyrë e juaja mbetet si deri më sot, respektimi i distancës dhe shmangia e kontakteve.

Bashkëiadolëm

PogradeciGjelbër💚

K.A / burimi Bashkia Pogradec (Faqe zyrtare)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button