Bashkia Pogradec- njoftim për familjet me ndihmë ekonomike.

Në faqen zyrtare të rrjetit social Facebook, Bashkia Pogradec bën me dije për familjet që përfitojnë ndihmën ekonomike se duhet të paraqiten brënda datë 10 korrik për të firmosur. Në të kundërt do të përjashtohen nga skema e ndihmës ekonomike. Më poshtë njoftimi i Bashkisë Pogradec.

Njoftim!

Të gjitha familjet që janë pjesë e skemës së ndihmës ekonomike në rrethin e Pogradecit, sipas udhëzimit më të fundit duhet të paraqiten pranë njësive administrative të banimit për të firmosur deri në datën 10 korrik.
KUJDES, mos paraqitja për të firmosur e kryefamiljarëve dhe antarëve të tjerë të familjes mbi 18 vjeç, ju penalizon dhe përjashton për 6 muaj nga skema e ndihmës ekonomike.

Faleminderit!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button