Bledi Çomo derë më derë për t’iu shpjeguar pogradecarëve programin e Partisë Socialiste🌹

Kandidati i partisë socialiste për Pogradecin Z. Bledi Çomo po zhvillon takime ne çdo lagje të qytetit derë më derë për t’iu shpjeguar pogradecarëve programin e Partisë Socialiste🌹 marrim prej tyre edhe shumë mendime se si të ngrejmë në një tjetër nivel qeverisjen, bashkëpunimin me njerzit, investimet dhe programet për punësimin, turizmin e bujqësinë. Më 25 Prill mbështetje maksimale për mandatin e 3-të.

#VotoPartinëSocialiste12🌹#VotoBlediÇomo8
#SkaKohëPërPushim
#ShqipëriaeArdhmjaJonë
#Pogradeciqëduam

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button