Bledi Çomo kandidat për deputet në Pogradec, e nis takimin e tij të parë me…

Takimin e parë elektoral si kandidat për deputet e nisa nga lagjja 3, aty ku u linda. Me këta njerëz të mirë jam rritur çdo ditë! Një detyrim shpirtëror për gjithë secilin, pasi jemi përshëndetur çdo mëngjes dhe jemi uruar natën e mirë. Me bashkëmoshatarët që luajtëm dhe u lamë në liqen, aty tek “Huçkat”.
Vëmëndja ime do të jetë gjithmonë për këta qytetarë, pasi janë duke më besuar votën e tyre.

SHQIPËRIA E ARDHMJA JONË! #PartiaSocialiste🌹 #VOTO8 #Pogradec #BlediÇomo✅

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button