Bledi Çomo: Vetëm Socialistët kanë vizion për transformimin e Pogradecit!

Kandidati për Deputet i Partisë Socialiste Bledi Çomo në një postim në rrjetin e tij social ka publikuar foto se si po transformohet qendra e qytetit me Amfiteatrin “Odeon” i cili po shkon drejt përfundimit. Çomo thekson se vetëm socialistët kanë vizionin për të traspformuar Pogradecin dhe se në mandatin e tyre të 3-të Pogradeci do të jetë jovetëm më i zhvilluar por një nga destiancionet më të frekuentuara të juglindjes. Postimi i plotë:

#PS12 🌹#8BlediÇomo

Pogradeci po transformohet, kjo falë vizionit të socialistëve. Prandaj mandati i 3-të është mandat i cili do ta bëjë Pogradecin jovetëm më të zhvilluar por edhe një nga destinacionet më të preferuara të Shqipërisë dhe juglindjes.
#SkaKohëPërPushim
#ShqipëriaeArdhmjaJonë
#Pogradeciqëduam

Amfiteatri “Odeon” do të ketë një kapacitet pre 1200 vendesh, ndërsa pista kryesore në dimër do të jetë një pistë patinazhi. Elementët urbanë të përdorur dhe ndërthurja e tyre me pemë dhe lule dekorative e bëjnë atë unik në Shqipëri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button