Bledi Çomo:Askush më mirë se Partia Socialiste nuk ka një vizion dhe program të qartë për zhvillimin e fshatrave.

Bledi Çomo sot gjatë takimit në Rodokal premtoi se shumë projekte në proces do të zgjidhin njëherë e përgjithmonë kërkesat e banorëve dhe gjithashtu z.Bledi tha se do të vijonë punët e mira për fshatin.Përveç fjalëve këtë e dëshmojnë dhe takimet e tij në çdo fshat e lagje të qytetit.Punët e mira duan kohë dhe lenë gjurmë të përhershme.Tani çdo gjë është e qartë,me partinë socialiste me Bledin dhe të tjerët do të vazhdojmë të mbarojmë projektet në vazhdim dhe të nisim shumë të tjera.Voto 12 PS,voto 8 Bledi Çomo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button