Bledi Çomo:I lumtur që u dhamë fund problemeve jetike.

Bledi Çomo gjatë takimit në Rodokale tha se ishte mjaft i  lumtur për zgjidhjen e dy problemeve jetike në ketë zonë,infrastrukturën rrogore Rodokal-Letovë dhe ujin e pijshëm.Ai foli gjithashtu për projekte në vijim me ndriÇimin dhe se puna do të fokusohet për zhvillimin e agroturizmit dhe mbështetje për blegtorët dhe fermat në këtë zonë të Mokrës.Bledi Çomo gjithashtu u shpreh se ishte i lumtur se për sa kohë shërbeu si N/kryetar në Bashkinë Pogradec  me mbështetjen e Ilir Xhakollit arritën tu jepnin fund problemeve më emergjente.Punë dhe projekte të tjera presin të përfundohen dhe të tjera të nisen gjatë një mandati të tretë.                                                              

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button