Braimllari fton të gjithë anëtarët e LSI Korcë të votojnë për delegatët e Konventës Kombëtare dhe Kryetarin e Lëvizja Socialiste për Integrim.

Braimllari fton të gjithë anëtarët e LSI Korcë të votojnë për delegatët e Konventës Kombëtare dhe Kryetarin e Lëvizja Socialiste për Integrim.

Ftohen të gjithë anëtarët e LSI Korcë të votojnë për delegatët e Konventës Kombëtare dhe Kryetarin e Lëvizja Socialiste për Integrim.
Votimi bëhet ditën e shtunë dt 21 nëntor, duke filluar në orën 09:00.
Përveç votimit online anëtarët e LSI Korçë do të mund të votojnë edhe në qendrën e votimit të ngritur në zyrën e LSI KORÇË.
-Antarët e LSI- Pogradec do të mund të votojnë votojnë edhe në qendrën e votimit të ngritur në zyrën e LSI POGRADEC.
-Antarët e LSI- Devoll do të mund të votojnë votojnë edhe në qendrën e votimit të ngritur në zyrën e LSI DEVOLL.
-Antarët e LSI- Maliq do të mund të votojnë votojnë edhe në qendrën e votimit të ngritur në zyrën e LSI MALIQ.
-Antarët e LSI- Kolonjë do të mund të votojnë votojnë edhe në qendrën e votimit të ngritur në zyrën e LSI KOLONJË.
#KorçaShtepiaJuaj🇦🇱

Brisilda Felah zëdhënëse LSI Korçë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button