Ekonomi

Lajme nga Ekonomi

Sipas INSTAT, në Korçë u mbyllen 1600 biznese prej shkakut të pandemisë !

Sipas INSTAT, në Korçë u mbyllen 1600 biznese prej shkakut të pandemisë !

Pandemia ka ndikuar negativisht tek bizneset e vogla në qytetin e Korçës. Blerjet në njësitë tregtare krahasuar me një vit…
Fabrikë alkooli në Drenovë

Fabrikë alkooli në Drenovë

Fabrika e alkoolit “Merkuri”.Ndertuar ne vitin 1925 nga tre korcare dhe nje bjellorus. Aktiviteti deri ne vitin 1956 ku makinerite…
Destinacioni i fundjavës në Pogradecin 4-stinor.

Destinacioni i fundjavës në Pogradecin 4-stinor.

Pogradeci nuk ka vetëm liqen por edhe zona shumë të bukura për të praktikuar ecjen dhe zbuluar trashëgiminë kulturore e…
Devolli me aeroport?

Devolli me aeroport?

Del foto që mund të ‘provokojë’ premtime në këtë fushatë elektorale.
Të rinjtë në bujqësi, e mundimshme por ka edhe nxitje me projekte të mbështetura nga BE.

Të rinjtë në bujqësi, e mundimshme por ka edhe nxitje me projekte të mbështetura nga BE.

  SMART Agriculture – Projekti për zhvillimin e inovacionit në bujqësi, synon krijimin e bizneseve të reja në fermat e…
Njihuni me EnterCom, startup-i, që kërkon njohjen e gjuhës shqipe nga platformat e monetizimit të kompanisë Google

Njihuni me EnterCom, startup-i, që kërkon njohjen e gjuhës shqipe nga platformat e monetizimit të kompanisë Google

Inovacioni është kthyer në kryefjalën e sipërmarrjes, sidomos gjatë pandemisë. Zgjidhjet inovatore janë thelbësore për rimëkëmbjen e ekonomisë. Kryeministri Edi…
Njihuni me EnterCom, startup-i, që kërkon njohjen e gjuhës shqipe nga Google

Njihuni me EnterCom, startup-i, që kërkon njohjen e gjuhës shqipe nga Google

  Njihuni me EnterCom, startup-i, që kërkon njohjen e gjuhës shqipe nga Google Inovacioni është kthyer në kryefjalën e sipërmarrjes,…
Më shumë se 1mijë fermerë në Korçë përjashtohen nga skema…S’kanë çertifikata…

Më shumë se 1mijë fermerë në Korçë përjashtohen nga skema…S’kanë çertifikata…

Mbi 1 mijë fermerë në fshatin Dersnik të Korçës nuk kanë përfituar nga skema e naftës pa akcizë pasi ende…
Familjeve në nevojë iu dyfishohet ndihma ekonomike !

Familjeve në nevojë iu dyfishohet ndihma ekonomike !

Të gjitha familjet që trajtohen me ndihmë ekonomike, do të përfitojnë 2-fishin e saj deri në fund të qershorit të…
Në fshatrat e Korçës ngelen mollët,përsëri e njëjta situatë

Në fshatrat e Korçës ngelen mollët,përsëri e njëjta situatë

Pavarsisht se sezoni ka qënë i mbarë dhe pemtaria ka dhënë mjaft prodhim, molla sërisht vijon të hidhet nga fermerët…
Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com