Lajme

Lajmet Kryesore

Kodiku I Shën Prodhomit, hyrja në stilin poetiko-filozofik të një testamenti.

Kodiku I Shën Prodhomit, hyrja në stilin poetiko-filozofik të një testamenti.

  Mbi fjalët e hyrjes të një testamenti të vitit 1693, të shkruajtur në Voskopojë në Kodikun e Shën Prodhromit…
Rreziku nga ujrat e zeza te ish konvikti I shkollës bujqësore, ndërhyn UKK për pastrimin.

Rreziku nga ujrat e zeza te ish konvikti I shkollës bujqësore, ndërhyn UKK për pastrimin.

  Ujësjellës Kanalizime Korçë (UKK) ka ndërhyrë me punonjësit dhe mjetet e saj te ish konvikti I shkollës bujqësore pas…
Devolli me aeroport?

Devolli me aeroport?

Del foto që mund të ‘provokojë’ premtime në këtë fushatë elektorale.
Të rinjtë në bujqësi, e mundimshme por ka edhe nxitje me projekte të mbështetura nga BE.

Të rinjtë në bujqësi, e mundimshme por ka edhe nxitje me projekte të mbështetura nga BE.

  SMART Agriculture – Projekti për zhvillimin e inovacionit në bujqësi, synon krijimin e bizneseve të reja në fermat e…
Përurimi I afërt, përfundon restaurimi i Mësonjtores së parë shqipe në Korçë

Përurimi I afërt, përfundon restaurimi i Mësonjtores së parë shqipe në Korçë

Mësonjtorja e parë shqipe në Korçë, e njohur ndryshe si Muzeu I Arsimit, pas restaurimit të ndërtesës dhe muzealizimit të…
Flet Edi Rama për Korçën,qytetin që i dha jetë dhe vlerat e merituara…

Flet Edi Rama për Korçën,qytetin që i dha jetë dhe vlerat e merituara…

Kryeministri Edi Rama sërish ka  sjellë në vëmendje ndryshimet e ndodhura në vend pas ardhjes së PS-së në qeverisje. Pas…
Njihuni me EnterCom, startup-i, që kërkon njohjen e gjuhës shqipe nga platformat e monetizimit të kompanisë Google

Njihuni me EnterCom, startup-i, që kërkon njohjen e gjuhës shqipe nga platformat e monetizimit të kompanisë Google

Inovacioni është kthyer në kryefjalën e sipërmarrjes, sidomos gjatë pandemisë. Zgjidhjet inovatore janë thelbësore për rimëkëmbjen e ekonomisë. Kryeministri Edi…
Njihuni me EnterCom, startup-i, që kërkon njohjen e gjuhës shqipe nga Google

Njihuni me EnterCom, startup-i, që kërkon njohjen e gjuhës shqipe nga Google

  Njihuni me EnterCom, startup-i, që kërkon njohjen e gjuhës shqipe nga Google Inovacioni është kthyer në kryefjalën e sipërmarrjes,…
“Çuditë Shqiptare” s’kanë fund fshatari në Vloçisht le fshatin pa ujë

“Çuditë Shqiptare” s’kanë fund fshatari në Vloçisht le fshatin pa ujë

Çudira shqiptare, fshati Vloçisht pa ujë se banori privatizon rrugën për te depoja e ujit. Fshati peng I një banori…
Më shumë se 1mijë fermerë në Korçë përjashtohen nga skema…S’kanë çertifikata…

Më shumë se 1mijë fermerë në Korçë përjashtohen nga skema…S’kanë çertifikata…

Mbi 1 mijë fermerë në fshatin Dersnik të Korçës nuk kanë përfituar nga skema e naftës pa akcizë pasi ende…
Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com