Çmenduria e CR7, mban në dorë Rolexin më të shtrenjtë në qarkullim

Cristiano Ronaldo mbetet njeriu i rekordeve, brenda dhe jashtë fushave të blerta. I jashtëzakonshëm për cilësitë e tij si futbollit, por edhe për shpenzimet. Makinat dhe orët e shtrenjta janë pasionet e tij. Në dorë mban gjithmonë një send me vlerë të paimagjinueshme, të mbushur me diamantë.

Një nga orët e veçanta të CR7 është edhe Rolexi më i kushtueshëm në qarkullim. Një GMT-Master me ar të bardhë, i mbuluar me diamantë. Vlera e saj është 442 100 euro. Edhe Georgina është e fiksuar për ta mbajtur në dorë, paparacët kanë prova për këtë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button