CR7 “makineri” parash, fiton më shumë nga postimet në Instagram se nga Juventusi

Kristiano Ronaldo është një makineri parash! Ylli portugez paguhet plot 27.3 milionë sterlina në sezon nga Juventusi, por këto nuk janë përfitimet e tij më të mëdha.

Siç është zbuluar sot, ylli portugez përfiton 14 milionë sterlina më shumë në 12 muaj vetëm nga Instagrami. Vitin e fundit, 35-vjeçari ka përfituar 41.7 milionë sterlina nga 43 postime të sponsorizuara, duke u renditur i pari.

Ronaldo ka 222 milionë ndjekës në Instagram dhe ka lënë pas emra si Lionel Messi, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Neymar e të tjerë. Një gjë është e sigurt: Pasuria e Kristianos vetëm po shtohet dita-ditës…The Sun Football @TheSunFootball

Cristiano Ronaldo earns £14m MORE from Instagram than he does from Juventus https://www.thesun.co.uk/sport/football/11780742/cristiano-ronaldo-instagram-earnings-messi-kylie-jenner/?utm_medium=Social&utm_campaign=sunfootballtwitter&utm_source=Twitter#Echobox=1591282289 …Cristiano Ronaldo earns £14m MORE from Instagram than he does from Juventus as he puts Messi and…CRISTIANO RONALDO is Instagram’s top earner after raking in £14million MORE from his posts than he does playing for Juventus. According to a new report from Buzz Bingo, the Portuguese superst…thesun.co.uk67Twitter Ads info and privacySee The Sun Football ‘s other Tweets

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button