Destinacioni i fundjavës në Pogradecin 4-stinor.

Pogradeci nuk ka vetëm liqen por edhe zona shumë të bukura për të praktikuar ecjen dhe zbuluar trashëgiminë kulturore e historike. Një prej këtyre shtigjeve malorë është Kabashi, aty ku është e vendosur edhe Kisha “Shën e Diela”

Kisha “Shën e Diela”njihet ndryshe edhe si Kisha “12 Apostujt”.
Kjo zonë e cila ka një ndërthurje mjaf interesante të kulturës fetare, natyrës, ujit të ftohtë është destinacion ideal fundjave.
#vizitopogradecin

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button