Dimri po troket në Shqipëri, ja kur priten reshjet e para të dëborës në vendin tonë

Dimri duket se ka vendosur që të trokasë avash-avash në Shqipëri, pasi deri në ditën e sotme kemi shijuar rrezet e diellit dhe motin e ngrohtë.

Sipas parashikimeve të Meteroalb, nga kjo javë do të nisin edhe uljet e temperaturave. Nga mesi i javës pritet që të kemi edhe reshje të dëborës në zonat malore mbi 1,500 metra mbi nivelin e detit.

Ndërkohë që nuk do të mungojë as prezenca e shirave në pjesën më të madhe të vendit. Konkretisht reshjet do të shtohen gjatë ditës së martë dhe të mërkurë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button