Dje 33 raste, kapërcejnë sërish sot shifrat e të prekurve me COVID (BILANCI i 24 orëve të fundit)

Kapërcejnë sërish shifrat e të prekurve me Covid 19 në vendin tonë.

Ditën e djeshme kishim 33 raste por sot ky numër është rritur ndjeshëm me plot 50 të infektuar të tjerë.

I rëndë është edhe bilanci i shtrimeve gjë që ka shkaktuar frikën e një mbylljeje të dytë në rast se vazhdohet me këtë ritëm dhe kalojmë kapacitetin prej 400 shtretërish në spitale.

Pritet që pas pak, ministria e Shëndetësisë të dalë me deklaratën e përditshme dhe detajet e 24 orëve të fundit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button