Dy kushtet që francezët duhet të plotësojnë për t’iu rikthyer normalitetit në pak ditë

Franca pritet të lehtësojë masat për parandalimin ndaj koronavirusit në ditët në vijim.

Në një dalje publike ditën e djeshme, presidenti francez tha se Franca do të fillonte të kthehej në jetën normale në 11 maj, nëse qytetarët do të ishin “qytetarë, të përgjegjshëm dhe do të respektonin rregullat” – dhe nëse numri i rasteve të koronavirusit do të vazhdojë të bjerë.

Ai tha që vetëm duke respektuar rregullat e izolimit do të fitohej beteja kundër Covid-19./bota.al/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button