Dy raste të reja në Pogradec, njëri infermier i spitalit

Regjistrohen 2 raste të reja me Covid-19 në Pogradec.Bëhet fjalë për një infermier në spitalin e Pogradecit dhe 1 rast kontakti me personat që rezultuan dje pozitivë. Ndërkohë të gjithë tamponët e marrë dje nga institucioni i Bashkisë kanë rezultuar negativë dhe nuk ka raste të reja nga administrata.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button