“E dua Allahun!” Deputeti shfaqet në Kuvend me maskën me mesazh fetar

Deputeti i opozitës parlamentare, Halit Valteri, ka përcjellë një mesazh fetar, në seancën e sotme parlamentare.

Në maskën anti-Covid, me të cilën u shfaq në Parlament, kishte të shkruar “E dua Allahun”.

Mesazhi u përcoll në gjuhën angleze, ku në maskë shkruhej “I love Allah”.

Kujtojmë se deputeti Valteri është besimtar mysliman dhe vazhdimisht është bërë protagonist në seancat parlamentare, qoftë me ngritjen e shqetësimeve por edhe me sherret me kolegët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button