E rrallë,në Dardhë sorkadhet dalin afër rrugës

Bora dhe temperaturat e ulëta në juglindje të vendit kanë sjellë edhe një pamje më natyrale, sidomos në fshatin turistik të Dardhës në Korçë.

Gazetarja Lorena Kodra siguron për BalkanWeb një video ku tre sorkadhe shfaqen shumë pranë rrugës për në fshat, dhe nuk tremben aspak nga automjetet që kalojnë.

Duket se edhe sorkadhet ashtu si njerëzit po i ‘gëzohen’ këtyre ditëve me borë në Dardhë, ku turistët nuk mungojnë këto ditë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button