Eduard Shalsi falenderon Pogradecarët/ Ja kush janë 15 investimet e mëdha që transformuan Pogradecin në mandatin e tij…

P🌞gradeci dhe pogradecarët💜do të kenë një vend të veçantë në mendjen dhe zemrën time.

🙏Mirënjohje pafund për mbështetjen dhe faktin që më keni bërë të ndihem vërtet pogradecar.
Një 4️⃣-vjeçar intensiv dhe i paharrueshëm për mua.

🙋‍♂️Krenar që brenda këtij 4️⃣-vjeçari arritëm t’i jepnim Pogradecit veprat e shumëpritura dhe ta bënim pjesë të UNESCO-s.

1️⃣. Rruga “Lin – Pogradec”
2️⃣. Tuneli panoramik
3️⃣. Hyrja e unazës dhe rrethrrotullimi (në proces)
4️⃣. Unaza e madhe e Pogradecit
5️⃣. Rruga kryesore, hyrja e Pogradecit-Agjencia – Qafë Plloçë (ndërhyrje e plotë)
6️⃣. Shkolla “Kozma Basho”
7️⃣. Shkolla “Gjergj Pekmezi”
8️⃣. Shkolla “Muharrem Çollaku”
9️⃣. Investimi i plotë në rrjetin elektrik (hera e fundit që ishte investuar ishte në vitin 1967)
1️⃣0️⃣. Blloku te stadiumi (ndërhyrje e plotë)
1️⃣1️⃣. Sheshi i trëndafilave
1️⃣2️⃣. Odeoni (përfundon së shpejti )
1️⃣3️⃣. Investimi te Blloku në rrugën “Reshit Çollaku” (ka filluar)
1️⃣4️⃣. Ujësjellësi i Hudënishtit
1️⃣5️⃣. Restaurimi i bazilikës në Lin

https://www.facebook.com/303056836438942/posts/3806553879422536/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com