Ëgërsohet Kujtim Gjuzi, merr snajperin në dorë dhe i vë syrin dikujt.

Ëgërsohet Kujtim Gjuzi, merr snajperin në dorë dhe i vë syrin dikujt.
E vetmja gjë që kanë sjellë në parlament deputetët e opozitës së re, kanë qenë batutat, që me siguri për të cilat do të mbahen mend gjatë. Një prej deputetëve, që ka bërë më së shumti popullin e varfër shqiptar të qeshë është padyshim Kujtim Gjuzi. Këtë radhë ai ka treguar egërsinë e tij fuke pozuar me një snajper, foto të cilen e ka shpërndarë në rrjetet sociale. Më së shumti, deputetët e parlamentit, me Rilindje e opozitë të re sëbashku ngjasojnë me personazhe komikë, sesa përfaqësues të zërit të popullit, duke marrë parasysh këtu se paguhen nga taksat tona.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close