Fabrikë alkooli në Drenovë

VOTO PS 12 - BLEDI COMO Nr. 8

Fabrika e alkoolit “Merkuri”.Ndertuar ne vitin 1925 nga tre korcare dhe nje bjellorus. Aktiviteti deri ne vitin 1956 ku makinerite u transferuan ne Maliq ku drejtor i kombinatit ishte drenovari Llazo Saro!!.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com