Familja u shua në aksidentin tragjik, përcillen për në banesën e fundit bashkëshortët bashkë me 2 vajzat

Katër trupat e viktimave të familjes Gushi nga fshati Dukas në PAtos të Fierit po përcillen për më banesën e fundit.

Dhjetëra të afërm  familjarë dhe  gjitonë janë mbledhur në banesën ku jetonte Eduart Gushi me bashkëshorten dhe fëmijët 9 dhe 14 vjeç.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button