Fillojnë të shtrohen rrugicat e lagjes “Kala” dhe “Përroi i Çaprazit!

Kanë nisur zyrtarisht punimet në këto dy lagje për shtrimin me plloça të këtyre rrugicave që kanë qënë problem i madh ndër vite.Pas shumë vuajtjeve të banorëve në këto zona më në fund Bashkia po i jep zgjidhje këtij problemi dhe duket se me të vërtetë i ka dëgjuar hallet dhe problemet që këta banorë hasnin çdo ditë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button