Fli i qetë, o komandant!

Nga Astrit Patozi 

Eh mor komandant, si vajti kjo punë!

Kanë mbetur shumë pak në këtë vend që i merr malli për ty.

Dhe akoma më pak nga ata, që të vijnë tek varri për ditëlindje.

Kanë ndryshuar shumë gjëra në Shqipëri këto vite, gati gjithçka.

Vetëm një gjë ka mbetur siç ka qenë: udhëheqësit e partisë dhe të popullit i largon veç vdekja nga pushteti, megjithëse ti nuk e kishe lënë amanet.

Dhe ruhu sot, se mund te hash ndonjë dekoratë qorre, si ditë me qokë që është.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button