Foto mbresëlënëse nga qyteti i Pogradecit në këto ditë me borë

Mëngjesin e sotëm banorë të qytetit të Pogradecit dhe jo vetëm u zgjuan nën vellon e bardhë të borës.Këto foto do ju lenë pa fjalë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button