FOTO/ Si do të dukej helikopteri i së ardhmes

Ndoshta mund të ndodhë në të ardhmen, por Lamborghini nuk po prodhon helikopterë.

Megjithatë, dizajnuesi i njohur Tomas Zumalacarregui Arregui ka projektuar një model helikopteri mahnitës.

Quhet Falco dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si një taksi fluturuese, pasi përveç pilotit, Falco ka një kapacitet prej 9 vendesh.

Sipas Arregui, Falco gjithashtu mund të arrijë shpejtësi të lartë falë modelit të saj aerodinamik.

Falco, Lamborghini imagjinar i botës së helikopterëve!

Megjithatë përsa i përket pjesës së brendshme të helikopterit, nuk ka asnjë pamje se si mund të jetë, pasi dizajnuesi thotë se është ende një ‘punë në zhvillim’.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button