FOTOLAJM/ I nxehti përvëlues në Shqipëri, ja si zgjedhin qytetarët që të freskohen në kulmin e vapës

Prej disa ditësh tashmë vendi ynë është përfshirë nga një valë i nxehti i cili ka sjellë temperature të larta.

Vera duket se ka ardhur vërtet. Këto janë pamjet që të ofrojnë rrugët e qytetit të Tiranës ditën e sotme.

Qytetarët freskohen me shishet e ujit, madje ka dhe nga ata që freskohen në çezmat e vendosura në qendër të Tiranës.

Një prej tyre duket se ka blerë dhe një ventilator të cilin e mban në krah.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button