Gjylameti nga Pogradeci : Ata janë alternativë e infektimit dhe shkatërrimit ne kemi në fokus shëndetin qytetarëve dhe projektet për zhvillim

Deputetja e Partisë Socialiste përfaqësuese e Pogradecit Blerina Gjylameti, vazhdon turin e saj të takimeve me banorë të qytetit. E shoqëruar nga Kryetari i Bashkisë Pogradec Ilir Xhakolli, Gjylameti iu drejtua qytetarëve të Lagjes 3 zona e Kalasë për të zgjedhur të votojnë edhe për një mandat të tretë punësh.
“Ata janë alternative e dëmtimit, alternativë e shkatërrimit, alternativa e cila infekton tërë ditën cep e cep me takime që janë të grumbulluar 1 mbi 1. Ndryshe nga ajo që bëjmë ne duke mbajtur distancë dhe në mënyrë të vecantë te foksusi i shëndetit të njerëzve. Alternativa jonë është Edi Rama dhe qeveria me punë konkrete kanë vendosur dorë në çdo vend të Shqipërisë. Njerëzit e duhur duhet të jenë në krye të punëve të duhura.”
Nga ana tjetër Gjylameti vuri theksin te zhvillimi i ekonomisë lokale dhe tek rëndësia e procesit të vaksinimit për të patur një sezon turistik premtues që ndikon drejtpërdrejt në zhillimin ekonomik të zonës.
“Nëse nuk vazhdon vaksinimi dhe me shpejtësi të gjithë ata që sipas njoftimeve që bën instituti për katës dhe i gjithë ekipi që është angazhuar në vaksinim, do të kemi probleme me turizmin. Jo vetëm pjesa shëndetësore por dhe pjesa e eknomisë lokale është shumë e rëndësishme. Edhe disa procese nuk mund të shkojnë dot pa njëra-tjetrën. Duhet të vazhdojmë me vaksinimin në mënyrë që të heqim kufizimet dhe bizneset të punojnë lirshëm. Le të sjellim sa më parë sigurinë e shëndetit, të lirojmë ekonominë, te shtojmë vendet e punës dhe të zhvillojmë turizmin sektorin kyç të zhvillimit të ekonomisë lokale në Pogradec. “Deputetja e Partisë Socialiste përfaqësuese e Pogradecit Blerina Gjylameti, vazhdon turin e saj të takimeve me banorë të qytetit. E shoqëruar nga Kryetari i Bashkisë Pogradec Ilir Xhakolli, Gjylameti iu drejtua qytetarëve të Lagjes 3 zona e Kalasë për të zgjedhur të votojnë edhe për një mandat të tretë punësh.

“Ata janë alternative e dëmtimit, alternativë e shkatërrimit, alternativa e cila infekton tërë ditën cep e cep me takime që janë të grumbulluar 1 mbi 1. Ndryshe nga ajo që bëjmë ne duke mbajtur distancë dhe në mënyrë të vecantë te foksusi i shëndetit të njerëzve. Alternativa jonë është Edi Rama dhe qeveria me punë konkrete kanë vendosur dorë në çdo vend të Shqipërisë. Njerëzit e duhur duhet të jenë në krye të punëve të duhura.”

Nga ana tjetër Gjylameti vuri theksin te zhvillimi i ekonomisë lokale dhe tek rëndësia e procesit të vaksinimit për të patur një sezon turistik premtues që ndikon drejtpërdrejt në zhillimin ekonomik të zonës.

“Nëse nuk vazhdon vaksinimi dhe me shpejtësi të gjithë ata që sipas njoftimeve që bën instituti për katës dhe i gjithë ekipi që është angazhuar në vaksinim, do të kemi probleme me turizmin. Jo vetëm pjesa shëndetësore por dhe pjesa e eknomisë lokale është shumë e rëndësishme. Edhe disa procese nuk mund të shkojnë dot pa njëra-tjetrën. Duhet të vazhdojmë me vaksinimin në mënyrë që të heqim kufizimet dhe bizneset të punojnë lirshëm. Le të sjellim sa më parë sigurinë e shëndetit, të lirojmë ekonominë, te shtojmë vendet e punës dhe të zhvillojmë turizmin sektorin kyç të zhvillimit të ekonomisë lokale në Pogradec. “

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button