Global Security tashme edhe ne qytetin e Pogradecit.

Global Security eshte nje nder kompanite lider me perfaqesi ne fushen e Sigurise institucionale, fizike etj.

Tashme kjo kompani ka hapur perfaqesine e vet edhe ne qytetin e pogradecit duke ofruar sherbimet profesionale ne fushen e Sigures institucionale dhe fizike.

Adresa: Rruga Kajo Karafili, ne godinen e Hotel Enkelana

Adresa postare: 7301

Per kontakt dhe informacione te metejshme kontaktoni ne numrin e telefonit: +355 694 074 129

Sherbimet tona jane:

Siguria Juaj, Detyrimi Ynë! @ globalsecurity.al

• Sigurim me Sistem Alarmi 24h / 7/365

• Monitorim & Instalim Kamerash CCTV

• Gjurmim Mjetesh GPS

• Mbrojti Fizike te Objekteve

• Mbrojtja e Vip

• Shitje Armesh

info@globalsecurity.al www.globalsecurity.al #kontakt #informacion + 355694074129

Adresa : Lagjja Ali Demi , Rruga Shemsie Haka ,TIRANE

Adresa : Lagjja Partizani, Sheshi Demokracia, DIBER Burrel

Adresa : Lagjja Pavaresia, Pallati Fredi, VLORE

Adresa : Lagjja 29 Nentori, Rruga Dervish Hekali, FIER

Adresa : POGRADEC

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button