Greqia heq karantinën për ata që hyjnë nga jashtë, kufiri me Shqipërinë hapet më 1 korrik

Greqia hoqi të martën karantinën për çdo person që hyn në territorin grek dhe kjo lehtëson lëvizjen e shqiptarëve me lejeqëndrime në Greqi dhe të punëtorëve sezonalë.

Edhe Shqipëria prej dy javësh nuk praktikon më karantinën për shtetasit që hyjnë nga Greqia në territorin shqiptar.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close