Hapet thirrja e IPARD, Gazetarët e Pogradeciweb do ju asistojnë për të qënë fitues!

Publikuam sot njoftimin paraprak per hapjen e thirrjes se trete te programit IPARD II. Thirrja hapet me 10 Dhjetor deri me 25 Janar, 2021.

Te vetedijshem per periudhen e veshtire qe kalon vendi, por te vendosur per te çuar perpara me pune dhe ritem perthithjen e programit #IPARD dhe investimeve te rendesishme qe sigurojne zhvillimin e zonave rurale, zhvillim te sektorit bujqesor e agroperpunues dhe zhvillim ekonomik te vendit.

Njihuni me njoftimin paraprak si dhe kushtet e kriteret e aplikimit ne Udhezuesin per Aplikante te Thirrjes se trete ne faqen e www.azhbr.gov.al.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com