Itali/ Emigrantët shqiptarë kërkojnë nënshkrimin e marrëveshjes për njohjen e pensioneve

Në Bari, Firenze dhe Torino, emigrantët shqiptarë i janë bashkuar manifestimit të grupeve sindikaliste italiane e kërkojnë nënshkrimin e marrëveshjes së të drejtës së pensioneve mes Italisë e Shqipërisë.

Protesta sot është organizuar nga shoqata Diaspora 91-99.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button