Ja deputetët “e pavarur” që u rreshtuan për të votuar ndryshimet e Edi Ramës në Kodin Zgjedhor

Ja deputetët “e pavarur” që u rreshtuan për të votuar ndryshimet e Edi Ramës në Kodin Zgjedhor

Për të arritur numrat në Parlament, Edi Rama ka pëdorur deputetët e të ashtuquajturës “opozitë e re”, ku spikat Majlinda Halilaj e “këpëratës”, që ka vëshirësi të theksuara në përdorimin e gjuhës shqipe, Selami Jenishehri i Partisë së Pensionistëve dhe një grumbull tjetër deputetësh, që nuk i njeh askush.
Paraditen e sotme, Presidenti i Republikës, paralajmëroi se secili prej tyre do të mbajnë përgjegjësi individuale, nëse votojnë për të prishur marrëveshjen e 5 qershorit.
Emrat e deputetëve që votuan pro ndryshimeve të Ramës:
Qama Klajdi
Halilaj Majlinda
Jenishehri Selami
Musaj Nimet
Mara Aurora
Rrushi Edmond
Rryçi Krenar
Staka Nikolin
Sterjovski Vasil
Stojku Edmond
Shehu Ylli
Gjuzi Ramazan
Bojaxhiu Eugen
Braha Ediola
Çaçani Arlind
Xhina Elena
Lala Reme

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button