Jozyrtare / Mësohet emri, ja kush e zëvendëson ministrin Çuçi dhe çfarë detyre merr ky i fundit

Mësohet emri i personit që do të emërohet Ministër Bujqësie, megjithëse jozyrtarisht. Burime të Alert.al bëjnë të ditur se, sot pritet largimi i Çuçit nga Ministër i Bujqësisë dhe në vend të tij, do të emërohet Drejtoresha aktuale e Agjencisë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (Agjencia e Pagesave), Frida Krifca.

Krifca e mbante këtë post që prej 19 korrikut të vitit 2017, kohë kur kryeministri Rama largoi nga detyra Drejtorin teknik, i emëruar aty nga PD. Krifca njihet si njeri i besuar i Kryeministrit Rama, madje, megjithëse epror direkt ne hierarki, thuhet se nuk dëgjonte shumë porositë apo detyrat e dhëna nga ministri i Bujqësisë. Ky i fundit, sipas të njëjtave burime, përflitet se mund të marrë postin e Ministrit të Drejtësisë. Vijon…

Në linkun e mëposhtem, mund të lexoni CV e Znj.Krifca:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button