Kaladibrançe me gola, Skënderbeu përmbys disavantazhin por del vetëm në barazim 2-2 në transfertë me Kastriotin.

Kaladibrançe me gola, Skënderbeu përmbys disavantazhin por del vetëm në barazim 2-2 në transfertë me KastriotinNe ndeshjen e luajtur sot , sidomos pjesen e dyte treguan qe ekipi ka vlera dhe besimi se do arrinin rezultat u shperblye e tre pikshi ju iku nga duart nga nje humbje perqendrimi minuten e fundit natyrisht me kundershtar te zakonshmin Jorgji.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button