Karnavalet e Pojanit

Çdo 7 Janar në Pojan të Maliqit zhvillohen karnavale. Sipas banorëve këto janë festime pagane dhe të hershme për këtë zonë. Kryesisht të rinjtë, vishen me kostume të frikshme në mënyrë simbolike për të larguar frikën. Pavarësisht pandemisë banorët e këtij fshati i janë bashkuar festës së këtij viti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com