Katër edukatore infektohen me koronavirus, mbyllet kopshti në Pogradec

COVID-19 ka hyrë në kopshtin dhe gjimnazet e qytetit të Pogradecit.

Kopshti ‘’Persefoni Treni’’ në lagjen nr.2 të qytetit është mbyllur pasi katër edukatore janë infektuar me COVID-19.

Një javë më parë dy sanitare të këtij kopshti u infektuar teksa në total ka katërmbëdhjetë edukatore, nga të cilat katër u infektuan kurse të tjerave u është marrë tamponi, raporton Abc News.

Po ashtu në dy gjimnazet kryesore të qytetit ‘’Muharrem Çollaku’’ dhe ‘’Gjergj Pekmezi’’, nga dy mësues për çdo shkollë kanë rezultuar me COVID-19.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button